Autowereld.com

Tuning & styling

Novitec maakt Ferrari 488 Spider nog lekkerder

Jordy Stuivenberg

Als je miljoenen op je bankrekening hebt staan, dan kan zelfs de standaard Ferrari 488 Spider gaan vervelen. Gelukkig kun je dan nog terecht bij Novitec Rosso.

Deze tuner heeft een subtiel ogend tuningpakket ontwikkeld voor de fraaie convertible. Ja, dat pakket is te zien op bovenstaande foto's, zo subtiel zijn de nieuwe onderdelen. Onder andere de bumpers, side skirts, luchtinlaten, diffuser en spoiler zijn onder handen genomen. Voortaan worden deze onderdelen gemaakt van koolstofvezel, voor zover dat nog niet het geval was.

Om duidelijk te maken van wie de nieuwe onderdelen afkomstig zijn, staat de 488 Spider op een zeer fraaie set NF7-velgen. Ook is de handtekening van de tuner op de motorkap te vinden. Om het geheel af te maken klinkt de Ferrari ook alsof ie getuned is, want het uitlaatsysteem is vervangen door een exemplaar van Akrapovic.

Lees ook deze artikelen

70 jaar Ferrari wordt gevierd met deze special editions Novitec draait turbokraan open bij Ferrari 488 Spider Ferrari 488 Spider Welke kleur heeft jouw voorkeur op een Ferrari?