Autowereld.com

Lifestyle & design

Aston Martin DB11 nu te koop met bijpassende schoenen

Jordy Stuivenberg

Autofabrikanten doen tegenwoordig veel meer dan auto's fabriceren. Zeker luxemerken richten zich steeds meer op lifestyle: van horloges tot complete kledinglijnen. Aston Martin komt nu met eigen schoenen.

De sneakers van de Britten zien er precies zo uit als je zou verwachten: duur, maar sportief. Je kunt ze dus niet alleen aantrekken tijdens een avondje uit: ook als je de DB11 weer eens de sporen wilt geven zit je goed met een paar Aston Martin-schoenen.

Hogan Olympia
De lederen schoenen worden gemaakt door de Italiaanse schoenenmakers van Hogan, die het Olympia-model als basis hebben gebruikt. Voeg daar de flair van Aston Martin aan toe en je hebt de schoenen die vandaag gepresenteerd werden.
“In typische Aston Martin-stijl is de beschikbaarheid beperkt”
Nylon en leer

De sneakers zijn gemaakt van nylon voor een sportieve look, gecombineerd met lederen elementen. Dat leer is afkomstig van dezelfde vakmensen die de bekleding voor de Vantage en Vanquish leveren, dus qua kwaliteit valt er ongetwijfeld weinig op aan te merken.

3.000 exemplaren
In typische Aston Martin-stijl is de beschikbaarheid beperkt: in totaal worden er 3.000 exemplaren verkocht. De prijs bedraagt € 375,- en de schoenen zijn te bestellen via de webshop van Hogan.

Lees ook deze artikelen

Nieuw sportief topmodel: Aston Martin DB11 AMR Nieuw sportief topmodel: Aston Martin DB11 AMR Aston Martin DB11 Volante kan niet wachten tot het lente is Spyshots: Aston Martin DB11 S nu echt in aantocht Spyshots: Aston Martin DB11 S nu echt in aantocht